Pompe electrice de stropit pomii fructiferi: recomandari

Pompa de stropit cu acumulator Villager
Pompa de stropit cu acumulator Villager - VEZI DETALII si PRET!
Pompa de stropit cu acumulator Hecht - VEZI DETALII si PRET!
Pompa de stropit cu acumulator Pandora - VEZI DETALII si PRET!

De ce sa cumperi o pompă electrica de stropit pomii?

Indiferent daca ai o livada (mai micuta!) de 80 – 90 pomi fructiferi sau ai doar cativa pomi pe langa casa, pompa de stropit electrica este unul dintre echipamentele care nu trebuie sa iti lipseasca ddaca vrei sa faci stropirile la timp, cu minim de efort si consum mic de substanta.

Pompa electrica pentru  stropit pomii fructiferi iti va permite sa realizezi tratamentele necesare la pomi, viță de vie, legumele din gradina, stropiri necesare impotriva bolilor si daunatorilor si care te vor ajuta sa ai pomi fructiferi sanatosi, productii bune si legume si fructe de calitate.

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vadere daca vreti sa achizitionati o pompa electrica de stropit sunt capacitatea rezervorului, distanta maxima de stropire si autonomia acumulatorului.  LA majoritatea modelelor pompelor electrice de stropit capacitatea rezervorului de substanta este superioara celei a unui vermorel, între 16-20 de litri, iar distanta de pulverizare ajunge chiar și la 15 metri.

Pompa electrica de stropit este portabilă, usor de manevrat si utilizat, dotată cu mâner de cărat și are greutate redusa. Pompele dispun de un presostat de unde se reglează presiunea cu care doriți să acționați asupra plantelor. Aceste pompe necesită sursă de curent care in marea majoritatea a cazurilor este reprezentata de un acumulator Li-Ion, autonomia acestuia fiind unul dintre cei mai importanti factori de care trebuie sa tineti seama atunci cand achizitionati o pompa de stropit electrica.

Pompe de stropit electrice

Pompa de stropit electrica Ruris RS 1800

 • Pompa de stropit electrica Ruris RS 1800 este un aparat sigur si ușor de folosit, ce ofera o pulverizare de mare precizie, fiind ideala pentru livada sau gradina dvs..

 •  Poate fi folosit și pentru pulverizarea soluțiilor destinate combaterii insectelor și daunatorilor din livezi si grădini, dar și pentru efectuarea lucrarilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare în gospodaria dvs.
 • capacitatea rezervorului – 18 litri
 •  Pulverizare de mare precizie.
Pompa de stropit electrica Ruris RS 1800
Pompa de stropit electrica Ruris RS 1800

CLICK AICI pentru detalii si pret!

Ruris RS 1800 este un pulverizator electric cu capacitatea rezervorului de 18 litri, conceput pentru stropirea plantelor cu diferite tipuri de pesticide. Pentru culturi care se dezvoltă cresc armonios, apa și solul nu sunt întotdeauna suficiente, fiind nevoie și alți nutrienți, pe care plantele nu îi pot prelua din sol. Așadar, poți pulveriza fertilizatorii recomandați, cu ajutorul acestui pulverizator. Îl vei folosi în perfectă siguranță, pentru a pulveriza soluții contra insectelor și dăunători din livezi de pomi fructiferi, vie, grădini cu legume, vie. De altfel, mai poate fi utilizat și pentru dezinfecți și deratizarea în spațiile publice (dezinsecție, dezinfectare, prevenția răspândirii epidemiilor). Pachetul de livrare conține pulverizatorul și 6 capete de pulverizare, pentru ajustarea la necesitățile de stropire.

Pompa de stropit electrica cu acumulator-16 litri-Fuerte

 •  Construcție robustă
 • Capacitatea rezervorului – 16 litri
 •  Ușor de transportat
 •  Lance din inox
 •  Lungime potrivită a furtunului
 •  Control de stropire foarte bun
Pompa de stropit electrica cu acumulator Fuerte
Pompa de stropit electrica cu acumulator Fuerte

CLICK AICI pentru detalii si pret!

Pompa de stropit electrica cu acumulator Fuerte, cu o capacitate a rezervorului de 16 litri  este un instrument practic și esențial în toate gospodăriile. Construcția robustă asigură utilizarea acestuia într-un ritm intens de muncă. Aparatul dispune de un control de funcționalitate sporit, cu o multitudine de opțiuni a reglării jetului de apă. Ușor de transportat și practic în utilizare datorită curelușelor de siguranță. Pompa electrică de stropit vă va economisi din timp și vă va spori productivitatea. Alege confortul tau – alege pompa electrica de stropit Fuerte.

Pompa de stropit electrica cu panou solar Evotools, 16 Litri

 •  Fabricată din plastic rezistent
 • Capacitatea rezervorului 16 litri.
 •  Greutate redusă
 •  Simplu de utilizat
 •  Curele rezistente
 •  Compactă
Pompa de stropit electrica cu panou solar Evotools
Pompa de stropit electrica cu panou solar Evotools

CLICK AICI pentru detalii si pret!

Pompa de stropit electrică eu panou solar Evotools dispune de o tija extensibilă 52-96 cm cu 4 duze și acumulator inclus 12V-8Ah hgt 679223 fiind un echipament conceput pentru a pulveriza orice tip de pesticid pe plante. Aparatul vine deja asamblat, deci este convenabil pentru utilizatorii produsului să îl utilizeze rapid. Poate fi folosit și pentru pulverizarea soluțiilor destinate combaterii insectelor și a altor dăunători din grădini de legume și livezi. În plus, aparatul poate fi utilizat în locuri publice, operațiuni de combatere a rozătoarelor în hoteluri, insecticide și dezinfectare pentru a preveni răspândirea epidemiilor.

Pompa de stropit pe acumulator Evotools, capacitate 16 L

 •  Acumulator de 12 V 8Ah Pb;
 •  Autonomie de 15-20 de plinuri pe ciclu de încărcare;
 •  Capacitatea rezervorului – 16 litri
 • Lance telescopică de 52-95cm;
 •  Furtun de 120 de cm și 4 duze;
 •  Utilizare atât manuală, cât și automată.

CLICK AICI pentru detalii si pret!

Pompa de stropit pe acumulator Evotools ajută pe cei care au privilegiul de a trăi la țară sau pe cei care posedă o grădină în fața locuinței. Cu o rază mare de acoperire și o capacitate a rezervorului de 16 litri reușești cu siguranță să stropești sau să pulverizezi substanțe lichide ori solide pe pomi, viță de vie sau pe suprafața fructelor și legumelor. Este dotată cu indicator de nivel încărcare, lance telescopică cu posibilitate de reglare între de 52 și 95 centimetri, furtun de 120 centimetri și 4 duze de schimbare.

Set Pompa stropit electrica Pandora 12L Lance Telescopica 2.8m, Vermorel cu acumulator

 •  Pot fi folosite la toate tipurile de culturi de sere, livezi.
 •  Ideal pentru cei care nu au culturi pe suprafețe foarte mari.
 •  Ușor de folosit.
 •  Jet reglabil.
 •  Timp redus de încărcare a acumulatorului.

CLICK AICI pentru detalii si pret!

Setul cu pompă electrică de stropit Pandora dispune de capacitate de 12 litri, ceea ce îți va permite să îngrijești eficient grădina și pomii. Funcționează cu baterie, are greutate și dimensiuni reduse, este silențioasă, devenind astfel dispozitivul ideal pentru cei care au culturi pe suprafețe mici și medii, înlocuind cu succes atomizorul. Pompa este perfectă pentru a stropi toate tipurile de culturi de sere, pomi fructiferi, vie, acumulatorul având o autonomie de aproximativ 15-20 de plinuri la o singură încărcare. Jetul este reglabil (opțiuni: jet, ceață), ceea ce îți va permite de ajustezi modul de a stropi.  

Pulverizator electric Volpi 12 L V-Black Elektron

 •  Materiale de înaltă calitate
 •  Performanță crescută
 • Capacitatea rezervorului – 12 litri
 •  Uşoară
 •  Compactă
 •  Simplu de utilizat
Pulverizator electric Volpi 12 L
Pulverizator electric Volpi 12 L

CLICK AICI pentru detalii si pret!

Pompa de stropit electrică Volpi V-Black Elektron este o nouă pompă de umăr proiectată de Volpi. Are un rezervor de apă de 12 litri și o baterie cu litiu. Duza de pulverizare este fabricată din alamă și polipropilenă și poate fi reglată pentru pulverizare precisă și profesională. Duza pulverizatorului electric poate oferi pulverizare/erbicidare precisă și profesională, iar centura armată, reglabilă, face ca purtarea și transportul să fie ușoare și confortabile. La pulverizare, presiunea poate fi reglată de la 2 bari (9 ore de viață a bateriei) la 5 bari (3,2 ore de viață a bateriei).

Întrebări pompe de stropit electrice

Câte moduri de stropire au pompele electrice?

Cea mai importanta duză, care permite dispersarea eficientă a lichidelor, este cea cu jet plat, însă dacă modelul pe care vrei să-l cumperi include și câteva duze suplimentare în kit, pentru moduri de stropire diferite, atunci poți spune că dispozitivul se apropie de perfecțiune.

Care este distanța maximă de stropire?

Din moment ce majoritatea specialiștilor în grădinărit recomandă pulverizarea de soluții, te poți mulțumi cu un model care lucrează doar cu lichide. O presiune de 2 – 4 bar va fi optimă pentru lucrul în grădină personală, iar lichidul va putea fi astfel trimis la circa 8m pe orizontală și în jur de 5m pe verticală.

Ce greutate are o pompa de stropit electrica?

Pentru un transport facil, asigură-te că beneficiezi de un sistem de prindere și că, umplut, aparatul nu îți va da dureri de spate, deoarece trebuiesc cărate cele 5 spre 6 Kg ale aparatului, plus încă 15-20l volum de substanță, cât este capacitatea rezervorului.

Care este capacitatea rezervorului?

Când lucrezi în livadă, în grădină sau chiar în seră, un obiect foarte util care te va ajuta să-ți desfășori nestingherit activitățile este atomizorul, iar dacă vrei să nu umpli prea des recipientul pentru soluții, trebuie să alegi unul cu o capacitate de 15 – 20l considerat optim, pentru că sunt varinate și cu 10l.

Ce tip de motor utilizează?

Pătura electrică poate fi achiziționată în funcție de puterea pe care o are motorul, aceasta fiind exprimată în general în Watti, fiind mică sau moderată. Motorul electric poate să aibă o putere între 60 și 160 W, astfel că temperatura se poate seta pe mai multe trepte de intensitate.