Despre noi

Proiectul “GradinaInfo” a luat nastere din dorinta de oferi mai mult pasionatilor de gradinarit si pomicultura si de a contribui activ la dezvoltarea unei comunitati active a iubitorilor de plante, flori si pomi fructiferi. Venim in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa dezvolte o gradina de legume, de flori, o livada de pomi fructiferi sau pur si simplu isi doresc sa obtina gazonul perfect pentru gospodaria lor.

De ce Gradinainfo.com

Vom incerca sa oferim cele mai bune informatii si sfaturi practice, sub forma a numeroase articole pentru gradinarit, atat pentru incepatori, cat si pentru specialisti, recomandari masini si unelte, seminte si material saditor, ingrasaminte, pesticide, echipamente de protectie, sisteme de irigatii etc), carti de specialitate  etc. Sfaturi utile si practivce pentru casa si gradina intr-un singur loc.

Cu ce te ajutam

Articolele publicate pe GradinaInfo.com vor avea in vedere sfaturi profenioniste, verificate in practica si va vom recomanda doar produse de calitate cea mai inalta calitate. Suntem constienti ca alegerea celor mai bune sfaturi, produse si tehnologii vor asigura satisfactie si succes cititorilor nostri.

Suntem mereu in cautarea celor mai bune idei, tehnologii, seminte profesionale de flori si legume, ponturi si alte informatii utile pentru a putea ajuta cititorii sa-si obtina recoltelor dorite.