Colaborare intre specialisti si pasionati de pomi fructiferi

Comunitatea pasionatilor de pomi fructiferi din Romania este una importanta, fie ca este vorba de specialisti, firme de profil sau pur si simplu se simpli amatori si pasionati care au doar cativa pomi in gospodarie.

Intentia noastra este sa dezvoltam aceasta comunitate, sa oferim informatii cat mai utile pentru cei interesati si sa creem legaturi puternice intre pepiniere, specialisti in taieri de pomi, altoiri si detinatorii de livezi sau iubitorii de fructe bio, autohtone.

In acest sens planuim sa dezvoltam mai multe sectiuni pe site dedicate categoriilor sus mentionate, cu informatii despre fiecare si modalitati de a intra in contact cu pepiniere, specialisti si detinatori de pomi fructiferi.

Vom crea pagini dedicate fiecarei categorii, cu zona in care se afla fiecare, categoria din care face parte (pepiniera / specialist in taieri&altoiri / detinatori de livadada sau pomi fructiferi) si date de contact, asfel incat sa poata fi initiate colaborari, schimburi de experienta intre cei interesati.

Daca esti interesat de includerea in aceasta baza de date, lasa un comentariu la sfarsitul articolului, astfel:

Pentru pepiniere: denumire, locatie (localitate si judet), specii si soiuri comercializate, date de contact (telefon, whatsapp, email, etc)

Pentru specialisti: nume si prenume, zona in care puteti presta servicii, tipuri de servicii prestate (ex. Lucrari de taierie, altoire etc), date de contact (telefon, whatsapp, email, etc)

Pentru detinatori de pomi fructiferi: denumire/nume si prenume, locatie (localitate si judet), numar de pomi, specii si soiuri, date de contact (telefon, whatsapp, email, etc).

Asteptam cu drag mesajele voastre si va  vom tine la curent cu stadiul proiectului nostru.